Puurs-Sint-Amands: grote verbouwing en bijbouw

Naast nieuwbouw zijn wij ook gespecialiseerd in renovaties en verbouwingswerken. Dit knappe, hedendaagse project in Puurs-Sint-Amands is het resultaat van een schitterende samenwerking met zowel de eindklant als de architect. 

 

Het project heeft een tijdloos karakter, met een persoonlijke toets. Een stijl waar wij bij Bouwwerken Zegers ook enorm achterstaan. 

 

Dit project was een leuke ervaring voor alle partijen. Het was een samenwerking waar een open communicatie en goede afspraken centraal stonden.

De expertise van onze partners, de persoonlijke inbreng van de eindklant en onze ervaringsdeskundigheid maakten van deze verbouwing in Puurs-Sint-Amands, een droomproject.

verbouwing Puurs-Sint-Amands
Daarnaast hechten wij enorm veel belang aan het gebruik van kwalitatieve materialen en een precieze afwerking. Kortom: verzorgd werk. Het is dan ook extra fijn als de eindklant deze visie met ons deelt. Het resultaat mag er absoluut zijn!
Ben jij ook op zoek naar een ideale partner voor jouw verbouwingswerken? Een expert waar je op kan rekenen? Dan ben je bij Bouwwerken Zegers absoluut aan het juiste adres. Hier ben je zeker van een fijne zorgeloze samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
Verder zijn ook de gedrevenheid en jarenlange ervaring twee belangrijke troeven waarmee Bart en Johan, de zaakvoerders, opdracht na opdracht tot in de puntjes uitwerken.
Verbouwen hoeft dus zeker geen extra kopzorgen met zich mee te brengen. De correcte opvolging en stiptheid van Bouwwerken Zegers zorgen ervoor dat je kan genieten van het proces. Efficiëntie van de bovenste plank!
Heb je toch vragen? Bedenkingen? Bart en Johan blijven steeds bereikbaar om elke onduidelijkheid voor jou uit te klaren.
Wens je nog meer informatie over de werkwijze en mogelijkheden van Bouwwerken Zegers? Heb je specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan leggen we spoedig een afspraak vast en bekijken we hoe we kunnen bouwen aan jouw droomwoning!

Contacteer ons

Bel nu
Route